trailer movie for the Engaging Encounters project

I just finished a short trailer that gives an impression of the Engaging Encounter project. Hope you like it.

I have met over 30 inspirators by now, and there are still 10 encounters planned for the upcoming 2 months. Moreover, I started with the analysis of all colledcted material. So I won’t be bored during the summer 😉

9 thoughts on “trailer movie for the Engaging Encounters project

1. Hi Caro,
    Ben heel benieuwd tot wat dit allemaal gaat leiden.
    Heb een hele concrete vraag, of eigenlijk verzoek: 15 september (middag; en 16 sept ochtend) is er een heidag voor de opleidingsdirecteuren van de bachelor. Frank Baaijens zal iets presenteren over ‘de volgende generatie universiteiten’ en de noodzaak / zijn wens dat elke bachelor student ‘een keer meedraait in onderzoek’ (zijn invulling van hands-on). Het centrale thema van die heisessie is ‘hands-on’ onderwijs in de bachelor, wat uit evaluatieonderzoek van Ruth Graham kwam: opportunities for students to engage in hands-on, integrative learning, opportunities to integrate their knowledge and skills in / with authentic engineering problems’. Of wat wij zelf al noemden: learning by and learning from doing;-)
    Zit er bij jouw inspirational encounters iemand die de opleidingsdirecteuren kan inspireren? Kan ook vanuit het toekomstperspectief: wat vraagt de toekomst van ingenieurs, en wat / hoe zouden ze dan moeten leren tijdens hun opleiding? Het liefst dat die persoon er fysiek bij kan zijn, maar videoconferencing is een goed alternatief.
    Groetjes en veel inspiratie en wijsheid bij de analyse en synthese van al je inspirational encounters, Diana